Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adni jó. Charity Friday az E-mentes övezeten

Black Friday? Idén elhatároztuk, hogy változtatunk, mert miért ne szólhatna ez az időszak a jótékonyságról és az adakozásról? 2022. 11.25-28 közötti megrendelések értékének 5%-át a Gyömrői gyermekotthon lakóinak adományozzuk.

Vásárolni jó, kedvezményesen vásárolni még jobb, adakozva vásárolni pedig a legeslegjobb.

Szerezd be akciósan a kedvenc E-mentes élelmiszeredet, kozmetikumaidat vagy könyveidet 2022 november 25 és 28 között, és támogasd te is a Pilisi Gyermekotthon Gyömrői egységét! Megrendelésed értékének 5%-át a Gyermekotthon lakóinak adjuk át december 7-én.


Ha tetszik a kezdeményezésünk, és közvetlenül is támogatnád a kis lakókat, ezt úgy is megteheted, ha az adomány összegét december 5-ig átutalod erre a bankszámlaszámra:

12001008-01724421-00100006 (Raiffeisen Bank - E-free City Kft)
A közleménybe ne fejeltsd el beírni, hogy adomány! 
 

A Pilisi Gyermekotthon, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola Gyömrői Szakmai Egysége 4 lakásotthonban összesen 32 fő enyhe- és középfokú értelmi fogyatékossággal élő, illetve halmozottan sérült, az értelmi akadályozottsága mellett autisztikus tüneteket mutató, beszédfogyatékossággal, mozgáskoordinációs nehézségekkel küzdő, családjukból kiemelt gyermek és fiatal felnőtt számára biztosít teljeskörű, otthont nyújtó ellátást. Lakásotthonainkban a gyermekek és fiatalok komplex gyógypedagógiai fejlesztésének támogatásán és a vér szerinti családjukkal való kapcsolattartás biztosításán túl kiemelt fontosságúnak tartjuk az otthonos életkörülmények megteremtését és életminőségük színvonalának emelését, melynek része a tartalmas szabadidős programok megvalósítása mellett az egészséges életmódra való nevelés is. A kampány során befolyó adomány összegét a gondozott gyermekek és fiatalok 2023. évi nyári táborainak lebonyolításához szeretnénk felhasználni. 

Irány az akciós termékek!

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék
Az oldal tetejére