Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozik az E-mentes övezet orvosa

Konrád nemcsak orvos, hanem dietetikus is egyben, és preventív, terápiás jellegű cikkeket ír az E-mentes övezet számára. Át is adjuk neki a szót:

 

"Habár Erdélyben születtem, Nagy-Britanniában nőttem fel, így az angol lett az első nyelvem. Egészségügyi képzésem előtti éveimben Japánban és Palau-on dolgoztam mint tanár, illetve fényképészetet tanultam. Ovo-laktó-vegetáriánusként voltam nevelve, és most már 10 éve vegán vagyok.

Egészségügyi képzésem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen történt, ahol elvégeztem először a Táplálkozástan és Dietétika szakot. Úgy éreztem, hogy még jobban meg kell értenem a betegségeket, így úgy döntöttem, hogy az általános orvostudomány képzést is elvégzem – és ekképpen lett belőlem orvos.

Jelenlegi munkám a szenvedélyeim ötvöződése: az egészség, a táplálkozás és az oktatás. Szeretném megtanítani az embereket, hogyan éljenek jobb és egészségesebb életet a szakirodalomban levő bizonyítékok alapján. Ezzel már évek óta foglalkozom: számos előadást tartottam az egészségről és a táplálkozásról Erdélyben, illetve egészség klubokban és táborokban segítettem előadóként és szervezőként. Jelenleg cikkeket írok, online táplálkozás és életmód kurzusokat és programokat fejlesztek.

A hobbiim (a fenti szenvedélyeim mellett) a kerékpározás, fényképészet, olvasás, főzés és a barátokkal való időtöltés."

Hamarosan többet is hallhatnak Konrádról, írásaival folyamatosan gazdagítjuk az E-mentes övezet blogját. Addig is, olvassák el önéletrajzát, és fogadják őt szeretettel. :)

 

Önéletrajz letöltése

Tartalomhoz tartozó címkék: táplálkozás tudomány
Az oldal tetejére