Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fekete kömény: mindenre is jó

A fekete kömény, vagyis a nigella sativa Nyugat-Ázsiában, a Közép-Keleten és Európa keleti részén őshonos. Több, mint 4500 éve használják különböző gyógyászati célokra, hiszen antioxidáns-tartalma igen magas az, ezért hatásos gyulladáscsökkentő, erős vírus- és baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik. Az asztma és a magas vérnyomás kezelésében is segíthet, de még a hörghurut esetében is alkalmazható, valamint gombaölő hatása is ismert a megfigyelések szerint.

Hogy a fekete kömény hogyan támogathatja az immunrendszert, és hogyan segíthet a Covid elleni harcban, az ebből a klinikai vizsgálatokat összegző cikkből derül ki. 

Ebben az írásban pedig a timokinon hihetetlenül sokoldalú gyógyhatására derül fény, amit friss tudományos publikációk sora támaszt alá. 

Ezért talán nem véletlen, hogy az E-mentes övezetnél mi is odáig vagyunk a fekete köményért. Az egyik legizgalmasabb termékünk a hazai doktori munka eredményeként készült Black Protect fekete kömény krém, de találhattok nálunk első osztályú fekete kömény olajat, amiből még a zsíros, pattanásos, problémás arcbőrrel csodákra képes szappant is készítünk. 

Akármelyiket is választod, kívánjuk, hogy váljon egészségedre!

Tartalomhoz tartozó címkék: tudomány immunrendszer Covid-19
Az oldal tetejére