Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.890 Ft
Menny.:db

Vadgesztenye sportkrém

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Smart Cosmetics
Cikkszám: 110004405

A fáradt, igénybevett izmok megmentője a Smart 10% vadgesztenye kivonatot tartalmazó sportkrémje - nem csak sportolóknak!  A hatóanyagokat úgy válogattuk össze, hogy az izmok és a vérkeringés munkáját maximálisan támogassa.

99% természetes, vegán

 

 

Nem értékelt
4.890 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Aktív hatóanyagok

vadgesztenye kivonat, mentol, kámfor, borsmenta illóolaj

A vadgesztenye kivonat gazdag eszcinben, flavonoidokban, tanninokban és aminosavakban. Kutatások igazolták, hogy az eszcin fokozza a vénák tónusát, javítja a vénás vérkeringést, óvja az érfalak épségét, és gyulladásgátló hatású, ezért a vadgesztenye kivonatát a fáradt lábak élénkítése mellett alakformáló kezelésekben is alkalmazzák. 

A hűsítő és frissítő hatásáról ismert mentolt mindenki jól ismeri, és mivel segít csökkenteni az izomfeszültséget, ezért helyet kapott a Smart Sportkrémben is.

A rendkívül illékony kámfornak enyhe fájdalomcsillapító, hűsítő és érzéstelenítő hatást tulajdonítanak. A kámforfa természetes illóolajából állítják elő.

Az általános tonizáló és élénkítő borsmenta illóolajat a növény leveleinek gőzlepárlásával nyerik, friss érzetet ad a bőrnek, amely nem csak a testet, hanem a lelket is élénkíti.

 

Használat

Körkörös mozdulatokkal masszírozd be a bőrödbe, vékony rétegben. Sportolás előtt segít ellazítani és bemelegíteni az izmokat, utána pedig enyhíti az izomláz, és az izomfáradtság tüneteit. 

Mint minden kozmetikum esetében, egyéni érzékenység a Smart Sportkrém használata esetén is előfordulhat, ezért minden esetben végezz bőrpróbát az első használat előtt! Ha irritációt tapasztalsz, ne használd tovább a krémet.

Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Bőrpírt okozhat. Kismamák számára nem ajánlott.

 

Miért válaszd a Smart Cosmetics VadgesztenyeSportkrémjét?

 

mert 99%-ban természetes, bőrbarát összetevőket használtunk,

mert a többféle hatóanyag egymással szinergiában dolgozik az izmok regenerációjáért,

mert saját fejlesztésű, magyar laborban, szakemberek bevonásával előállított kozmetikum

Gyártó Smart Cosmetics
Kiszerelés 100 ml
Származási hely Magyarország

Összetevők / INCI:

Aqua, Caprylyc/capryc triglycerides, Glycerin, Propanediol, Cetilalcohol, Polyglyceryl-6 Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate, Glyceryl stearate, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalane, Xanthan gum, Menthol, Camphor, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Mentha piperita leaf oil, Eucalyptol*, Limonene*

* Az illóolaj természetes komponensei

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére