Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Béta-glükán

A zabpehely: hizlal vagy fogyaszt?

1970. 01. 01. 00:00:00
Sokszor felmerülő kérdés a müzlik helyes fogyasztása, különös tekintettel a pelyhekre. A pelyhek közül a zabpelyhet használják a legtöbben, így talán erre érdemes jobban fókuszálni.

Hogyan étkezzünk ősztől?

1970. 01. 01. 00:00:00
Gondolatok az ismeretlenről

Immun tuning - növényben az erő

1970. 01. 01. 00:00:00
A tavasz érkezésével a szervezet belső változásokon megy át, amiket megismerve össze tudjuk állítani a testünk védelméhez szükséges étrendet.

Az élesztőtől a laskagombáig - avagy a béta-glükánok szerepe a védelemben

1970. 01. 01. 00:00:00
Egyre komolyabb az érdeklődés a béta-glükánokat tartalmazó élelmiszerek, fejlesztések iránt, nem véletlenül, hiszen egy kiemelkedő „védő-molekuláról” van szó, amely az immunrendszerre, ezen belül is kiemelten a bélrendszeri és légúti fertőzések ellen hat.

Mégis mi az a béta-glükán?

1970. 01. 01. 00:00:00
“Béta-glükán napi szedése 66%-kal csökkenti a felső légúti fertőzések gyakoriságát. Ez a természetes összetevő segít megőrizni az egészségünket és csökkenti a betegség időtartamát.” US Clinical Research organisation H&J CRO International Inc.
Az oldal tetejére